Over ons

Doordachte Constructies

Ingenieursbureau HeRoCon is sinds 1998 als zelfstandig onafhankelijk adviesbureau actief met het ontwerpen, berekenen en tekenen van beton- staal- en houtconstructies voor alle voorkomende bouwwerken. We werken met verschillende modellen en programma’s als BIM, Revit en Tekla.

Naast ontwerpen, berekenen en tekenen van constructies houdt ingenieursbureau HeRoCon zich verder onder andere bezig met bouwtoezicht zoals het keuren van wapening, het begeleiden van de 1e paal. Opnames bij bijvoorbeeld schades, controleren van bestaande daken, wateraccumulatie en PV-panelen. En de toetsing voor constructieve stukken voor de gemeente.

De specifieke kennis van de constructeurs wordt breed ingezet.

Bureau

Ons bureau is actief met het ontwerpen, berekenen en tekenen van beton- staal- en houtconstructies voor alle voorkomende bouwwerken. Vanaf eind jaren zeventig werden de werkzaamheden uitgevoerd onder de naam van architekten- en ingenieursbureau H.W. van der Laan b.v.. Om zich beter te kunnen specialiseren en de markt beter te kunnen bedienen zijn de constructieve advieswerkzaamheden in 1998 ondergebracht in een aparte werkmaatschappij. De opgebouwde ervaring en het gedegen vakmanschap vormen de basis waarop de uiteenlopende bouwprojecten worden uitgewerkt.

Ingenieursbureau HeRoCon staat voor slim ontworpen en goed doordachte constructieve oplossingen die de basis vormen voor uw bouwwerk. Wij werken onder andere met BIM, Revit en Tekla.

Wij zijn een betrouwbare partner voor particulieren, aannemers, overheden, ontwikkelaars, woningbouwverenigingen en ook voor u.

Team

Het team van ingenieursbureau HeRoCon bestaat uit een hechte groep constructeurs die nauw met elkaar en met diverse vaste partners uit de branche samenwerken.

Behalve een gemeenschappelijk doel en een gedeelde visie over de aanpak, vullen onze teamleden elkaar aan. Daarnaast is er sprake van een gedeelde verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid.

Het team van ingenieursbureau HeRoCon is flexibel en is gewend om in bouwteamverband op een constructieve manier met de meest actuele software te werken o.a. BIM, Revit en Tekla en naar de best passende oplossing waarbij steeds ook de uitvoerbaarheid en de bouwkosten meegewogen worden bij de te maken keuzes.

Ons kantoor is gevestigd aan de Veenweg 149 te Mijdrecht

Werken bij H.W. van der Laan?

Openstaande vacatures:

ZELFSTANDIGE ALLROUND CONSTRUCTEUR

Voor ons bedrijf, Ingenieursbureau HeRoCon b.v. – adviesbureau voor hout-, staal- en betonconstructies,
zijn wij op zoek naar een: